Krzychu126 Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 Cześć! Dawno mnie nie było, dawno nic nie pokazywałem, bywało różnie ale powróciłem i na start chciałem wam pokazać mój ostatni wytwór. Jest to pierwszy model po przerwie i pierwszy na którym wykorzystałem nowe dla mnie techniki. No cóż, miłego oglądania Na razie to tyle, drugi kontener jest jeszcze nie ruszony, chciałem na jednym poćwiczyć Jak na pierwszy raz jest chyba dobrze, ja jestem zadowolony z efektu i mam nadzieję, że wam również się spodoba Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beczus Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Wygląda świetnie! Jak dla mnie robiłeś zdjęcia na jakimś parkingu i wmawiasz że to model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2015 Cześć! Pierwszy komentarz, cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi