Szabał Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Witam. Po ponad 4 latach postanowiłem, że wrócę do hobby swojego dzieciństwa. Długo się zbierałem, coś tam modziłem, malowałem jakieś stare modele, ale w końcu wpadło mi w ręce coś ciekawego i postanowiłem, że czas na powrót. Dobrze wiem, że model jest wykonany beznadziejnie, ale w sumie chciałem przypomnieć sobie co i jak, dlatego tak wyszedł. Na biurku leży już znaleziony na strychu Ju - 88 i obiecuję, że będzie lepszy ( i już malowany aerografem który do mnie jedzie ). Także tego, proszę o sromotną krytykę ( chyba, że się komuś spodoba to nie aż tak sromotną ) i porady co poprawić przy następnych pracach :P Model w malowaniu German Army Aviation Corps Regiment 35, Mendig, Germany, 1986. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej ritmann Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Nie no...fajny:) zwróć uwagę na łączenie oszklenia i form. Słowem, szpachla ;) Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi