Wladek Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 Taki ostatnio sobie modelik sprawiłem... Skala 1/76 Revell Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 witam!!! wszystko oki, ale te "obcierki" są mtrochę mało realne, prawie wszędzie identycznie, no i gąski -czarne??? pozdrawiam michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Mówiąc szczerze to te malowanie zupełnie mi się nie podoba. Kolor nie taki wg mnie najbardziej odpowiedni to H-155 Oliv - Drab a tobie wyszedł bardziej Panzer Grau. O postarzaniu modelu już tyle było że wystarczy sobie tylko przeczytać. A skoro postarzałeś model to dlaczego kalki wygladają jak by kto te oznaczenia dopiero namalował. I jeszcze jedna szpara na osłonie transmisji. W rzeczewistości w tej skali pewnie jej nie widać, ale aparat to wychwycił. Także jeszcze dużo pracy przed tobą. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 10 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2007 Racja , ale nie daleka droga, tylko lata świetlne Z każdym modelem , myśle że będzie szło mi coraz lepiej, przynajmniej mam taką nadzieje Farba to Olive Drab Modelmaster4728 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi