Wladek Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Taki ostatnio sobie modelik sprawiłem... Skala 1/76 Revell Pozdrawiam Cytuj
mike Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 witam!!! wszystko oki, ale te "obcierki" są mtrochę mało realne, prawie wszędzie identycznie, no i gąski -czarne??? pozdrawiam michał Cytuj
imek46 Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 Mówiąc szczerze to te malowanie zupełnie mi się nie podoba. Kolor nie taki wg mnie najbardziej odpowiedni to H-155 Oliv - Drab a tobie wyszedł bardziej Panzer Grau. O postarzaniu modelu już tyle było że wystarczy sobie tylko przeczytać. A skoro postarzałeś model to dlaczego kalki wygladają jak by kto te oznaczenia dopiero namalował. I jeszcze jedna szpara na osłonie transmisji. W rzeczewistości w tej skali pewnie jej nie widać, ale aparat to wychwycił. Także jeszcze dużo pracy przed tobą. Pozdrawiam I.Z. Cytuj
Wladek Napisano 10 Grudnia 2007 Autor Napisano 10 Grudnia 2007 Racja , ale nie daleka droga, tylko lata świetlne Z każdym modelem , myśle że będzie szło mi coraz lepiej, przynajmniej mam taką nadzieje Farba to Olive Drab Modelmaster4728 Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi