lukaszdywan Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Witam, pierwszym moim tematem na forum będzie tytułowy wiatrak a mianowicie Westland Sea Lynx Mk 88a. Prace nad nim zacząłem około 10 grudnia. I tak to po kolei wygląda aż do dziś. Po miesiącu prezentowało się to tak W zeszłym tygodniu doszło trochę osprzętu A dziś wszystko wygląda tak I przyłożone na sucho wirniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasf26 Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Mała aktualizacja przy Westlandzie. Malowanie średnio wyszło ale dla mnie akceptowalne, ciągła nauka aerografu nie idzie na marne i z każdym razem widać poprawę. Trzeba kończyć wiatrak bo w stoczni pojawiły się już elementy z Revella do Aiadablue ale to jeszcze chwile Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi