ikar2016 Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Witam serdecznie wszystkich modelarzy. Otóż w imieniu organizatorów pragnę zaprosić do udziału w internetowym konkursie IKAR 2016, który rozgrywa się wyłącznie w przestrzeni Facebooka. Zachęcam każdego do udziału w pierwszej edycji konkursu. Konkurs jest zorientowany na okres drugiej wojny światowej z podziałem na lotnictwo i wojska pancerne według następujących kategorii: I. Pacyfik a. lotnictwo b. wojska pancerne II. Europa Zachodnia a. lotnictwo b. wojska pancerne III. Front Wschodni a. lotnictwo b. wojska pancerne IV. Modele vintage Zgłoszenia następują poprzez dołączenie do tej oto grupy: https://www.facebook.com/groups/482002202002813/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikar2016 Napisano 16 Lutego 2016 Autor Share Napisano 16 Lutego 2016 Rozmowy ze sponsorami trwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikar2016 Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Na drugim wielkim forum jeden z jego członków w kretyński sposób naśmiewa się z osobistej tragedii, jednego z organizatorów. Informuję, że chwilowo z powodu tego, że MOJA BABCIA UMARŁA NA MOICH RĘKACH chwilowo nie mam ani siły ani ochoty robić coś z konkursem ! Współorganizator popiera chwilowe zawieszenie konkursu. Durne komentarze proszę sobie uprzejmie wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Kolejne wcielenie sebamalinowskiego. Temat zamykam, user zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi