asc_driver Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 czy ktos moze wie jak obniżyć golfa COX 420-16v Fujimi bo nie mam pomysłu jak to zrobic fotki: jest strasznie wysoko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Pokarz fotki podwozia bo tak trudno coś powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Jakbyś ściął amorek i nadkole ? tak np to co wystaje ( ten tunel gdzie jest amor ) to go nie obniży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Podetnij sprężyny na amortyzatorach i powyginaj wahacze, nie obniży się dużo bez wycinania nadkoli ale zawsze coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 A jeszcze inaczej , to na co masz wklejone koła nie wiem jak to się nazywa , ale wiesz o co chodzi , to na co naciskałeś koło no to jakby to wkleic wyżej to koła będą to niżej zawieszenie powinno być , jeśli napisałem nie jasno , później rozrysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 dzieki za rady a jeszcze takie male pytanko jaka farba mozna uzyskac kolor takich felgo jak w orginale bo beda przerabiane a podoba mi sie ich kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Jeśli chodzi ci o chrom to np. Na Jadarze jest tego troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Ja proponuję pociąć całe zawieszenie na elementy i złożyć na nowo ze skróconymi sprężynami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Zeby tobie bylo wygodnie to poodcinaj sprezyny i nic wiecej tak jak ja to bede robil w subaru tylko umnie to troche inaczej bedzie wygladalo ale efekt obnizenia bedzie ten sam . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 bartek_00 to nie jest chrom tylko imitacja blachy metalowej jak sama nazwa wzkazuje jest to silver chrom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Sorry , nie wiedzialem jaki to kolor .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 dzieki panowie zapraszam na relacje viewtopic.php?p=71414#71414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Ano już jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi