bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Witam ! Jeśli możecie to zamieście tutaj wskazówki co do malowania figurek ... różnych technik , jak zrobić by wyglądały realistycznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Poprzeszukuj relacje innych modelarzy, bądź podpytaj tych którzy robią je dobrze a zresztą lepiej skorzystaj z wyszukiwarki. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 A szukałem Tzn. relacje z grubsza przeglądam , ale w większości ludzie piszą czym malowali a o samych technikach już nie ... 1.Temat poswiecony farbom , jakimi maluje sie figurki TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Bartek przeglądnij tą stronę : www.figurki.org na pewno znajdziesz tam dużo porad i relacji z budowy i malowania figurek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 Ok dzieki Deco ... Znalazłem jeszcze to : Tutaj link I takie coś dotyczące farb Valleyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 15 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2007 Pragne odswiezyc ... jesli ktoś posiada jeszcze jakieś poradniki piszcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 swego czasu Paweł "Payo" wydał poradnik modelarski dot. figurek: patrz tutaj tutorial dotyczący malowania mordek innego autora znajdziesz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 cruenzo wielkie dzięki ... ja szukam , tylko takich stron nie ma w wyszukiwarce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Malowanie figurek a szczególnie malowanie twarzy w figurkach jest to moim zdaniem wyższa szkoła jazdy rzekłbym że to jest sztuka pomalować figurkę... Zamieszcze tutaj swoją figurkę dużo czasu upłynęło zanim ją skończyłem a i tak do ideału daaaaaaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Pod lupą malowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Nie używam takich wynalazków... z lupą jest gorzej niż normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 A pędzel czy aero ? Dla was to może oczywiste , lecz dla mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Pędzlem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Ja też jestem ciekaw jako początkujący.pędzel czy aero????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Pędzlem... Kiub 3 minuty ... wolno czytasz ? Albo długo się zastanawiasz nad swoim postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Jasne że pędzlem, figurek nie maluje się aero!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Długo go pisałem bo nękają mnie na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Podkłady itd. rzuca się aero a reszta , domyślałem się , że to 00 pędzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Bartek00 jesteś początkującym modelarzem czy dopiero zaczynasz z figurkami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Nie zaśmiecajcie forum takie wiadomości na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Kiub jestem początkującym modelarzem zaczynającym z figurkami DUMO pędzle kupujesz w swoim mieście czy macie jakiś sklep ? Bo w mojej wiosce problem jest nawet z klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Więc polecacie farby Valleyo? czy jakieś inne ? bo jak narazie to maluje Model Master Acryl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 A masz może jakieś zdjęcia twoich figurek ? Pokaż jak wyglądają w twoim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Nie nie mam.Jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi