alex2002 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 ostatnio będąc w sklepie chciałem kupić sidolux ale na półce byłe kilka rodzajów sidoluxu . który sidolux nadaje się jako lakier bezbarwny na model i jeszcze parę pytań -czy się nie błyszczy [ tak że razi po oczach] -jak reaguje z farbami emaliowymi [olejnymi] -czy chroni powłokę lakiernicza przed ostrym washem - jak się tym maluje [areografem] napiszcie mi jak sie nazywa odpowiedni sidolux albo wyślijcie zdjęcie proszę o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex2002 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Kupiłem już humbrol clear satin i pomalowałem nim model i ta farba bezbarwna zrobiła sie biała jak wysechła naszczęście przypomina zimowe kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi