piotrkur Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 "Wciągnęło" ci gąski na kole napędowym..Revell zmienił kolor plastiku czy plastik?dalej taki kiepski w obróbce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 17 Maja 2016 Autor Share Napisano 17 Maja 2016 No te gąski to na razie na sztukę założone. Plastik fajny, miękki w obróbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 No te gąski to na razie na sztukę założone. Żeby zacytować klasyków https://www.youtube.com/watch?v=etCogucFVcc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Maja 2016 Autor Share Napisano 26 Maja 2016 Czarna Pactra tradycyjnie w roli podkładu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Czarna Pantera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Maja 2016 Autor Share Napisano 26 Maja 2016 Wnuczek pantery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 30 Lipca 2016 Autor Share Napisano 30 Lipca 2016 Moja wizja kamuflażu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertP Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 O dopiero zobaczyłem że ktoś inny też robi Leosia! Super Ja swojego maluję na zwykłe nato green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Jest chyba jeszcze jakiś Leo 1 w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertP Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Tak, mój [sMILING FACE WITH SMILING EYES] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Plastelina lubi zostawiać tłuste plamy. "Sprytna plastelina" (a taką miał zapewne na myśli kolega) tłustych plam nie zostawia i niczego nie zerwie bo nie przykleja się na tyle mocno do powierzchni. Tak jest potwierdzam. Używałem Sprytnej Plasteliny razem z tym specyfikiem od AK i stwierdzam, że to to samo, tylko w innym pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi