oltrans Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepszy model w barwach Polski Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Witam Skończyłem prace nad man-em oraz naczepą. Więc tak man dostał: Obrysówki Tabliczkę ADR Kable do naczepy Rejestrację Kamizelkę w kabinie Papiery w kabinie Pościel w kabinie Roletę w kabinie Podmalowałem mu spód na szaro oraz znaczek,światła tylne i felgi. Zbiornik podszlififowałem oraz dorobiłem nowe obejmy. Zawieszenie tylnych spoilerów Wasch Tak prezentował się na początku. Naczepę przerobiłem z zwykłej izotermy na ruchomą podłogę. Naczepa dostała: Przerobiony prawie cały tył Plandekę Pomost Wasch Warsztat był pisany tak aby był jak najrealniejszy na wzór warsztatów z forum wagiciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 1 września 2016 i potrwa do 10 września do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi