oltrans Napisano 4 Lipca 2016 Share Napisano 4 Lipca 2016 Witam ostatnio skończyłem prace nad volvem f16.Bazą był zestaw italeri Volvo f16 Polar line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 4 Lipca 2016 Share Napisano 4 Lipca 2016 Volvo piekne, nie przypominam sobie zebym widzial warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 4 Lipca 2016 Share Napisano 4 Lipca 2016 Tomku warsztatu niestety nie było, też go nie widziałem:(. Jak zobaczyłem wnętrze od razu przypomniał mi się mój stary volviacz:) Fajna furka. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 5 Lipca 2016 Share Napisano 5 Lipca 2016 Rewelacja, uwielbiam ciężarówki, szczególnie starsze. Szkoda że warsztatu nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 6 Lipca 2016 Autor Share Napisano 6 Lipca 2016 Witam dziękuję za komentarze,warsztatów nie lubię prowadzić, nie mam do tego siły,cierpliwości i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 6 Lipca 2016 Share Napisano 6 Lipca 2016 Witam dziękuję za komentarze,warsztatów nie lubię prowadzić, nie mam do tego siły,cierpliwości i czasu. A szkoda, bo lubimy oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi