Piotr_P Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Witam Właśnie zakupiłem sobie model największego projektu czołgu na świecie. "Papierowego" Szczura czli krążownik lądowy P-1000. Jak na skalę 1:144 model jest naprawdę duży ,zresztą taki miał być pierwowzór. Gabarytami wygląda jak modele w skali 1:35 . Odkąd tylko go zobaczyłem musiałem go mieć.Trawło to rok czasu i zaszalałem finansowo. Mój najdroższy model Ale dość biadolenia oto i on-a właściwie one....bo i dwa Mausy są. dla porównania skali dałem modele E-100i Mausa w skali 1:72 Ps.... Nie mogłem się powstrzymać... Pierwszy Maus zrobiony ...dla syna....dawno temu mu obiecalem,że dostanie....pewnie teraz wojny " pościelowe " będzie robił a'la WOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night_Nine Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Nie chce sie chwalić ale tez mam mausa tylko w 1:35. Takie bydle ze wieza wielkosci t 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Pochwal się ile taka przyjemność kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2016 W Jadar kosztował mnie 175zł i.....niestety jestem rozczarowany. Ale o tym w galerii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi