Piotr_P Napisano 30 Lipca 2016 Napisano 30 Lipca 2016 Witam Właśnie zakupiłem sobie model największego projektu czołgu na świecie. "Papierowego" Szczura czli krążownik lądowy P-1000. Jak na skalę 1:144 model jest naprawdę duży ,zresztą taki miał być pierwowzór. Gabarytami wygląda jak modele w skali 1:35 . Odkąd tylko go zobaczyłem musiałem go mieć.Trawło to rok czasu i zaszalałem finansowo. Mój najdroższy model Ale dość biadolenia oto i on-a właściwie one....bo i dwa Mausy są. dla porównania skali dałem modele E-100i Mausa w skali 1:72 Ps.... Nie mogłem się powstrzymać... Pierwszy Maus zrobiony ...dla syna....dawno temu mu obiecalem,że dostanie....pewnie teraz wojny " pościelowe " będzie robił a'la WOT Cytuj
Night_Nine Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 Nie chce sie chwalić ale tez mam mausa tylko w 1:35. Takie bydle ze wieza wielkosci t 55 Cytuj
zyziek Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 Pochwal się ile taka przyjemność kosztuje? Cytuj
Piotr_P Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Napisano 10 Sierpnia 2016 W Jadar kosztował mnie 175zł i.....niestety jestem rozczarowany. Ale o tym w galerii.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi