Jaśko2002 Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam ! Od pewnego czasu zaczęły mi sie podobać takie gry figurkowe jak np warhammer i bolt action Udało mi sie uprosić kumpla , żeby oddał mi jednego marine'sa w częściach , żebym mógł sprawdzić , czy to w ogóle dla mnie Kupiłem farbki od cytadeli i przez letni wieczór stworzyłem to : I co o tym sądzicie ? Może być jak na pierwszy raz? Wiem , że powinien mieć mniej złotego itd, ale interesuje sie bardziej bolt action , wiec FABUŁA (jeśli moge tak to nazwać ) warhammera jest mi obca . Wolałem iprowizować Pozdrawiam Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) już działa! Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Fajnie że powstaje coś z WH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 W przyszłym roku Dawn of War III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi