Browarek90 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Witam przedstawiam model BMW Z3 roadster od Tamiya w skali 1/24 Jak to u Tamki jakość modelu moim zdaniem bardzo dobra i składał się przyjemnie, jedynie problematyczne są słupki przy szybach, które jak zauważyli koledzy w warsztacie łatwo złamać (potwierdzam mi też się to przytrafiło). Od siebie dodałem tylko wykładzinę welurową samoprzylepną w kabinie, polecam duży wybór kolorów i łatwo się ją stosuję ;-] Niestety po położeniu kalek skopałem model złym położeniem lakieru (tzn. wyglądało to tak jakby farba zmieszała się z lakierem,chyba zły lakier) także musiałem model drugi raz malować wcześniej go zmywając Przez to niestety straciłem kalki i z zewnętrznych oznaczeń został tylko metalowy sticker Z3 swoją drogą bardzo fajny . Jestem świadom wielu błędów, ale mimo wszystko jestem z niego zadowolony jest to mój najlepszy model jak do tej pory moim zdaniem No dobra koniec pitu pitu pora na zdjęcia : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 1 września 2016 i potrwa do 10 września do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi