Gość Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Oczywiście nie problem zapuścić Google Grafikę czy też inne Ogłoszenia Motoryzacyjne, ale szukam konkretnej rzeczy. Chodzi o cysterny europejskie, które mają na beczce z tyłu dodatkowe lampy - wysoko, na samym "deklu beczki". Jest tam prawdopodobnie migacz i lampa pozycyjna (z obu stron lewa/prawa) - coś jak duże obrysówki. Widziałem takie cysterny na żywo, nawet się kiedyś natknąłem gdzieś w necie na takie fotki, ale teraz za cholerę nie mogę takich znaleźć... Zwykłych fot trochę mam, ale interesują mnie te lampy. I chodzi mi o "okrągłą beczkę", jak model Italerki #758 czy #713, a nie takie spłaszczone, jak Jumbo Tank Trailer #725 czy #731 (prwdziwe takie spłaszczone cysterny mają górne lampy obrysowe, wpuszczone w górną nadbudówkę).. Może ktoś z Was ma gdzieś pod ręką takie foty? Będę bardzo wdzęczny. Sorki za nie fachowy język, ale nie znam prawidłowych nazw. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Te lampy które one mają na górze to są takie jak ja do przyczepki zwykłej 700 kilo kupiłem za 8 czy 9 zł za sztuke... Widziałem taka naczepke w Krk dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 Dzięki. Właśnie dlatego potrzebuję fotki, jak ktoś się natknie przypadkowo, bo typów tych lamp jest dość dużo, ja przykładowo znalazłem dotychczas coś takiego: A chciałbym u sibie zrobić lampę prostokatną zespoloną, ale z kwadratowymi światłami (podwójnymi) i wolałbym mieć na fotce jakiś wzór. Pozdrowienia. Pomyślności w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi