Modelarz Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Parę doskonałych żywicą pachnących modeli od Tankmanii już tutaj było, ja też chętnie dołączę: Czasem tak bywa, że aż się palę żeby coś zbudować... ale zbyt dużo czasu zajmuje mi poszukiwanie jakiegoś inspirującego i zapierającego dech w piersiach kamuflażu. Nie lubię modeli jednobarwnych a zdecydowana większość kolorowych PT to wersja PT-76B... ale na szczęście znalazłem te dwie fotografie: Są to czołgi Wojsk Wewnętrznych Federacji Rosyjskiej z Groznego (1995), zdjęcia znalezione w internecie. Nie mając odpowiednich kalkomanii sięgnąłem po czeczeńskie kalki firmy AK w skali 1:35 i potrzebne godła wybiłem wybijakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Zapowiada się interesująco będę zaglądał tym bardziej ze jakiś czas temu robiłem ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2016 No wiem Twój warsztat bardzo mnie zachęcił do zakupu mojego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Mnie finalnie taki ulepek wyszedl Pozostaje tylko czekać na kolejne odsłony warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi