Daniel_IPMS_Glasgow Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Czy kto wybiera się do Edynburga 3 września na Scale Scotland? To samo pytanie odnośnie Glasgow 15 października, pozdrawiam i jednocześnie witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam Sądzę że i w tym roku ktoś z forum się pojawi. Ja niestety mimo iż nie daleko zbieram siły na Telford. Wybierasz się może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_IPMS_Glasgow Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Cześć, Będę w Telford całe dwa dni, właściwie to w Brum już pod piątku, także myślę że wypada się skrzyknąć może w sobotę wieczorem na małe spotkanie. Co do Glasgow, to tam będę miał jak co roku swój mały stragan (około 300 polskich i spokojnie drugie tyle anglojęzycznych książek) o tematyce militarnej. Edynburg zaś zdecydowanie się rozrasta, w tamtym roku udana impreza, w tym zapowiada się o wiele bardziej atrakcyjnie http://www.scalescotland.co.uk/ W kwietniu 2017 zapraszam na Scottish National do Perth http://www.scotnats.org/ pozdr. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Ja w tym roku wyjątkowo będę tylko jeden dzień w Telford. Przynajmniej na dzień dzisiejszy tak to wygląda. Ale to chyba nie problem żeby sie jakos w tych tlumach spotkać i pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_IPMS_Glasgow Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 jasne że tak, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi