Mariusz Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Mam do pokazania model Flakpanzer IV Wirbelwind firmy Academy w skali 1/35. A więc przechodze do rzeczy i pokaże wam foty No i to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Mam ten model i z ręką na sercu powiem że jest totalnie badziewny... Aby go porządnie zbudować potrzebny jest cały kadłub panzer 4 z dragona i spora ilość blach fototrawionych lub części żywiczne. Da się go jako tako zbudować ale bardzo mała ilość szczegułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Co do jakości tego modelu nie wiem nic , powiem tylko , że wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi