DarekDK Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Witam wszystkich serdecznie. Jestem moze nie "milosnikiem" ale bardziej "wielbicielem" modelarstwa. Niestety, nie posiadam tej zalety ktorzy wiekszosc z was tutaj ma. Nie mam "tego" w reku!!! To tak jak ktos kocha footboll ale nie umie kopnac pilke. Probowalem nie jeden raz cos tak skladac, ale zawsze efekt byl nie do opisania. Dlatego zaczelem kupowac modele i mam znaczna kolekcje modeli F1 w skali 1:18 oraz innych sportowych aut.. Mam pewien problem z jednym autem. Chodzi o Honda S2000 firmy Autoart ktora trzeba przerobic. Zaczelem sam cos robic, ale jak pisalem wczesniej, lubie football ale nie umie grac :(. Czy ktos z was by sie podjal takiej przerobki? Chodzi o kola, spojler przedni, spojler tylni. Prosze o priv kontakt oraz dziekuje za wysluchanie! Oczywiscie praca za oplata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi