adigromb Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Oto mój prezęcik, który leżał pod choinką Kalkomanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 tez mam ten model naczepki. Radze Ci uważac z kalkami bo troche trudno sie naklada ale wypraski sa swietne. W moim przypadku super sie składało, wszystko dopasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Wlasnie siedzę nad ramą tego modelu. U mnie też mikołaj przyniósł ten model Chyba się święty zna na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Po prostu Mikołaj najczęściej odwiedza sklep modelarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi