hemi303 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Golf Jamesa Bonda... z armatami : dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Grubość ok na moje oko:) jestem za tymi armatami ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekVW Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 z czego będziesz dorabiał klosze lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2017 z czego będziesz dorabiał klosze lamp? To jest dla mnie jeszcze zagadką, nie wiem.... szukam odpowiednich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekVW Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 jako początkujący modelarz po dłuuuuuuugiej przerwie z miłą chęcią śledzę Twój wątek bo Golfik prawdopodobnie będzie następnym moim modelem. Dlatego podpytuje z czego będziesz robić bo faktycznie Revelowskie halogeny jakoś nie pasują do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2017 bo Golfik prawdopodobnie będzie następnym moim modelem. Nie pchaj się w Golfa od Revell... jakkolwiek nie był byś początkujący lub zaawansowany w dziedzinie modelarstwa. Kup lepiej Golfa od Fujimi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekVW Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 bo Golfik prawdopodobnie będzie następnym moim modelem. Nie pchaj się w Golfa od Revell... jakkolwiek nie był byś początkujący lub zaawansowany w dziedzinie modelarstwa. Kup lepiej Golfa od Fujimi.... Dobrze wiedzieć na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 z czego będziesz dorabiał klosze lamp? Ja proponuje poszukać w domowej aptece . Może uda się coś dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Spróbuj poszukać dodatkowych okrągłych halogenów od Italeri jako dodatek do ciężarówek. Może średnica będzie pasować. Możesz jeszcze poszukać tzw. elektrowni od Subaru 2001 z Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palus Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 http://www.scaleproduction.de/product_info.php?info=p1294_scheinwerfer-10stk--7mm.html Tylko nie wiem czy to nie za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Zmierz czy będą pasować piszę ,że 7mm średnicy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2017 Zmierz czy będą pasować piszę ,że 7mm średnicy mają. http://www.scaleproduction.de/product_info.php?info=p1294_scheinwerfer-10stk--7mm.html Tylko nie wiem czy to nie za małe. Rurka ma dokładnie 7,1 mm średnicy po obwodzie. Ładne te lampy, ale mi są potrzebne z płaskim kloszem... Spróbuj poszukać dodatkowych okrągłych halogenów od Italeri jako dodatek do ciężarówek. Może średnica będzie pasować. Możesz jeszcze poszukać tzw. elektrowni od Subaru 2001 z Tamiya. ... takie właśnie ma elektrownia z Subaru, są płaskie, ale za duże, na tyle za duże, że było by sporo szlifowania.... Szukam nadal odpowiednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 U mnie chwilowy postój w pracy nad Golfem, organizuję miejsce w którym będę mógł malować modele, chce zbudować tez kabinę lakierniczą....., w pierwszym etapie podstawa pod kabinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Panie stolarz wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 W tej lakierni to chcesz malować elementy od skali 1:1? Pokaż jak praca postępuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2017 W tej lakierni to chcesz malować elementy od skali 1:1? Pokaż jak praca postępuje Jest taki plan... To jest tylko taka "szafka" i miejsce gdzie docelowo ma stać ów lakiernia, nad którą pracę dopiero zaczynam,oczywiście efekty prac przedstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 14 Października 2017 Autor Share Napisano 14 Października 2017 No to wracam do gry.... Z kabiny do malowania nic nie wyszło, więc z malowaniam nadal jestem w ciemnej , ale nic to.... Pod maską usunięte coś tam, coś tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Witam, Klosze do halogenów, które otrzymałem od Arni44, pasują bardzo dobrze, a poniżej takie duperelki, ułamane w dodatku.... ;) Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi