Arni1989 Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 (edytowane) Witam. Chciałbym nieśmiało przedstawić swoje wypociny na temat czołgu Tiger VI. Jest to diorama pod tytułem "jakiś czołg Tiger gdzieś w Normandii". Piszę jakiś czołg ponieważ nie jest on merytorycznie zgodny z oryginalnym pojazdem. Dodałem trochę zimmeritu z poxyliny oraz błotniki z puszki po pysznym książęcym napoju wyskokowym na literkę "T" . Mam nadzieję, że spodoba się Wam moje "dzieło" oraz, że usłyszę słowa krytyków na to, czego w przyszłości nie robić, co poprawić. Dodam, że jest to mój pierwszy model i pierwsza diorama Zatem, zaprasza do oglądania I jeszcze dwa "artystyczne" zdjęcia Edytowane 19 Października 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Fajnie dzieło się prezentuje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Mowisz ze chcesz przeczytac zjeby? Ok Gdzie wiecej zdjec?! Podoba sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni1989 Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 Dobra, nie krzycz. Co prawda są to fotki jeszcze z etapu budowy ale wygrzebałem coś, co da się tu przedstawić. I jeszcze prośba o ocenę wykonania wydechów, które de facto są zakryte i w ogóle ich nie widać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi