Misiek123 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Witam Wrzucam zdjęcie moich dwóch, jak na razie jedynych modeli ciężarówek. Pogoda na sesję był dziś bajeczna, więc grzechem było nie skorzystać po szarym deszczowym tygodniu. A więc przedstawiam Wam DAF'a XF105 SSC - Italeri N0 3842 1:24 oraz Western Star 5964 Constellation - Italri N0 3874 1:24. Żółtek był pierwszy. Skleiłem go na wakacjach 2015 i ma dużo niedociągnięć, których nie będę specjalnie wskazywał, ale bystre oko bez problemu je dostrzeże Ale z racji, że był to mój modelarski debiut to jest sentyment do niego mimo wszystko. Aczkolwiek mam w planach jeszcze małe poprawki co do niego, którymi się oczywiście pochwalę. Amerykaniec natomiast wyszedł z mojej "linii produkcyjnej" zaledwie kilka tygodni temu i wg. mnie jest już dużo lepiej, choć wciąż nie idealnie. Ale grunt, że robię postępy Wbrew oczekiwaniom skrętna oś przednia i uchylana maska nie przysporzyły mi najmniejszych problemów. Model jest również dodatkowo polakierowany sprayem, ponieważ surowy plastik był brzydki, matowy i z wieloma przebarwieniami. Teraz jest tak jak ma być, mimo, że ciężarówki nie wypolerowałem (z wyjątkiem chromów rzecz jasna ). A teraz zapraszam do galerii PS: BMW nie jest elementem mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Gratuluję! Ciekawe modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek123 Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2016 Gratuluję! Ciekawe modele Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi