Mati.K Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Witam! Chciałbym zaprezentować swój najnowszy model. Co tu o nim powiedziec nowego... ? Wszyscy wiedzą że skleja się bez problemów - nie użyłem szpachli ani razu. Prawdę mówiąc spodziewałem się troche więcej uzbrojenia. Model narazie bez washa - nie czuje się w tym narazie za mocny (efekty widać we wnęce hamulca aerodynamicznego)- ale będzie napewno. Z waloryzacji (bez przesady, tylko podstawowe zmiany): - Radar całkowicie od podstaw - Przewody na goleniach Co do kalek z pasami tygrysa - bez Mr. Mark Setter'a bym sobie nie poradził. Lecz gdybym model ten robił jeszcze raz, namalowałbym je sam. Z efektu ogólnego nie jestem za bardzo zadowolony - daje to nadzieje, że następny model moze być lepszy I życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 Jako ze to moja ulubiona maszyna to duży plus dla Ciebie Bardzo mi sie podoba ! W szafce też czeka na mnie Strike Eagle i może niedługo nadejdzie jego dzień. Z tego co piszesz to naprawdę musiał być świetny model skoro nie trzeba było używać nic szpachli. Świetna robota tylko skuś sie na tego washa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam. Jaką farbą pomalowałeś model? Czy to MM 1723? Przygotowuję się do zrobienia F-15E w 1:/72. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 nie wiem czemu ale tylne podwozie wygląda co najmniej dziwnie - klapy były takie w zestawie a ogółem - ładny podobają mi się paski tygrysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati.K Napisano 23 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Klapy są z zestawu, a model malowałem Humbrolem 164. A co jest nie tak z tylnym podwoziem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi