Mati.K Napisano 31 Grudnia 2007 Napisano 31 Grudnia 2007 Witam! Chciałbym zaprezentować swój najnowszy model. Co tu o nim powiedziec nowego... ? Wszyscy wiedzą że skleja się bez problemów - nie użyłem szpachli ani razu. Prawdę mówiąc spodziewałem się troche więcej uzbrojenia. Model narazie bez washa - nie czuje się w tym narazie za mocny (efekty widać we wnęce hamulca aerodynamicznego)- ale będzie napewno. Z waloryzacji (bez przesady, tylko podstawowe zmiany): - Radar całkowicie od podstaw - Przewody na goleniach Co do kalek z pasami tygrysa - bez Mr. Mark Setter'a bym sobie nie poradził. Lecz gdybym model ten robił jeszcze raz, namalowałbym je sam. Z efektu ogólnego nie jestem za bardzo zadowolony - daje to nadzieje, że następny model moze być lepszy I życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku Cytuj
adrgie Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 Jako ze to moja ulubiona maszyna to duży plus dla Ciebie Bardzo mi sie podoba ! W szafce też czeka na mnie Strike Eagle i może niedługo nadejdzie jego dzień. Z tego co piszesz to naprawdę musiał być świetny model skoro nie trzeba było używać nic szpachli. Świetna robota tylko skuś sie na tego washa ! Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 22 Kwietnia 2008 Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam. Jaką farbą pomalowałeś model? Czy to MM 1723? Przygotowuję się do zrobienia F-15E w 1:/72. Pzdr Cytuj
Barcel Napisano 22 Kwietnia 2008 Napisano 22 Kwietnia 2008 nie wiem czemu ale tylne podwozie wygląda co najmniej dziwnie - klapy były takie w zestawie a ogółem - ładny podobają mi się paski tygrysie Cytuj
Mati.K Napisano 23 Kwietnia 2008 Autor Napisano 23 Kwietnia 2008 Klapy są z zestawu, a model malowałem Humbrolem 164. A co jest nie tak z tylnym podwoziem ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi