Siela Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 Diorama ma przedstawiać odprawe Otto Cariusa przy Tiger nr.217 z sPzAbt 502 przed historycznym uderzeniem na wioskę dwoma Tyrgysami, w której stacionowały Rosyjskie czołgi. Narazie skończyłem etap związany z czołgiem który wykorzystam w tej dioramie. Jest to Tiger I Mid-Production 'Otto Carius' - Tamiya w skali 1/35 oczywiście. Na ukończeniu są także dwie z trzech lub czterech, które przwiduje, figurek. Otto Carius i załogant czołgu. dalej bede zdawał relacje na bierząco z postępu prac. jedziemy dalej z tematem... szpachla akrylowa i robimy podłoże i pierwsze warstwy farby... o i taki pierwszy wstępny zarys EDIT Po tym jak umięsciłem zdjęcia i opis Tigera w dziale pojazdów wojskowych, spotkałem się z dużą krytyką. Dlatego prace nad dioramą troche staneły bo zająłem się poprawianiem samego czołgu. Po poprawkach oceny są już bardziej przychylne dlatego myślę, że diorama zostanie skończona w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi