dziadek1982 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Sympatyczny model. Proponowałbym przetarcie bierznika opon drobnym papierem ściernym i pomalowanie uszczelek na kloszach reflektorów na czarno. Przy czarnym lakierze da to bardzo dobry efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek1982 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Hej dzięki za rady. Modele sklejam od roku wiec się uczę dopiero. Wszystkie rady będę miał na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Jak od roku sklejasz to ładnie Ci wyszedł ja bym coś z felgami zrobił i oponami bo nie pasują mi do całości, ale to tylko moje zdanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Mógłbyś wstawić zdjęcia z większej odległości aby całe auto było widoczne? Te kalkomanie kierunkowskazów słabo wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi