Greggoryus Napisano 6 Lutego 2017 Share Napisano 6 Lutego 2017 Cześć, Na wstępie chciałbym uprzedzić wszystkich, iż jest to mój pierwszy post tego typu na forum. Ponadto, jest to mój pierwszy model po wielu latach ("kleiłem" coś tam w dzieciństwie) i z wieloma problemami spieram się po raz pierwszy. W związku z tym, z góry dziękuję wszystkim za wyrozumiałość i porady dot. techniki Do rzeczy... W końcu zdobyłem chwilę wolnego czasu aby zapoznać się bliżej z prezentem "podchoinkowym" jaki sprawiła mi moja żona. Poniżej prezentuję to, co powstało z trzech kilkugodzinnych sesji ogarniania modelu legendarnej Hondy VFR750R. Już na tak wczesnym etapie widzę kilka swoich błędów jak np. nie najlepiej spasowane kolumny silnika, ale brnę dalej Silnik wylądował w ramie, mam zamiar zrobić jeszcze odrobinę wash'a, ale... Zapodziała mi się gdzieś terpentyna PS: Jakość zdjęć nie jest powalająca, następnym razem użyję czegoś bardziej profesjonalnego... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 6 Lutego 2017 Share Napisano 6 Lutego 2017 dobrze widzę, że pędzlowałeś? Całkiem przyjemnie to wygląda na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greggoryus Napisano 6 Lutego 2017 Autor Share Napisano 6 Lutego 2017 Dzięki Tak, wszystko pędzlami. Nie dorobiłem się jeszcze aerografu... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Jakieś postepy poczyniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greggoryus Napisano 18 Września 2022 Autor Share Napisano 18 Września 2022 Model skończyłem bez aktualizacji na forum, wyszedł "nieźle" jak tylko znajdę czas, postaram się wrzucić jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi