Siela Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Zaczynam budowe takiego modelu. I mam takie pytanie na start. W instrukcji mam malowania tylko do roku 1943 z Włoch, Niemiec i Ostfrontu. Czy ktoś ma może informacje czy te człogłi brały udział w walkach w Ardenach na przełomie roku 1944/45 lub czy można w modelu poczynić jakieś modyfikacje żeby przerobić go na specyfikacje z okresu o który mi chodzi. Dziękuje za wszelkie informacje. Chce poprostu wykorzystać ten model w tworzonej przeze mnie dioramie własnie z bitwy w Ardenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 III porzucona w Houfallize 14 stycznia '45 przez 116 DPanc. "The Battle of the Bluge" wyd. Concord III nie występowały już wtedy na listach sprzętu - prawdopodobnie służyły w roli pojazdów dowódczych. I raczej powinny być mocno zdezelowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Acha... czyli w sumie można by go zaadoptować.... wogóle chce zrobić tak, że na dioramie będzie on już zniszczony od pocisków Shermana. Dzięki za zdjęcie i informacje. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś info to bardzo prosze je tu zamieścic. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi