Nexus Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Jak obiecałem, tak wstawiam. Mój pierwszy "poważny" post. Zauważyłem, że tego modelu jeszcze nikt nie wrzucał do tego działu, a właśnie ten wybrałem na pierwszy ogień. Poszedłem na łatwiznę, bo trudno porównać model z oryginałem, ale w końcu mam na nim się uczyć No to lecimy (MiGiem). Najpierw pudełko: - froncik - tyłek Teraz instrukcja (standardowa, nic szczególnego): Kalkomanie - trochę napisów machnęli. Kalkomanie dla dwóch wersji kolorystycznych: szaro-białej i czarnej: No i to co najważniejsze - trzy ramki: - zestaw A: - zestaw B: - zestaw C: Myślałem, że odpuszczę sobie może malowanie i zrobię go w wersji czarnej, ale widać na zdjęciach po jakości wtrysku, że nie da rady. Poza tym pewnie trzeba będzie trochę szpachlą popracować, no i ma to być samolot doświadczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Piękna maszyna , aż szkoda że nieistniejąca:) . Też go mam tyle że w 1:48 gdzieś w galeriach są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Oglądałem Sama koncepcja wygląda jak bezpośrednia odpowiedź na domysły dotyczące F-19. Ciekawe, że jest bardzo mało informacji na temat tego niby-samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Bo tak było. TESTORS-pierwotny producent tego modelu wypuścił najpierw F-19 a potem zachęcony sukcesem wypuścił jego przeciwnika-MIG-a 37. F-19 powstał gdy udzie usiłowali się domyśleć jak wygląda F-117. Były coś 2 wersje F-19 wg revella i italeri i jedna wg monogramu. Co do Mig-a 37-Jak mogą być informacje na temat samolotu który nigdy nie istniał?:)Ale można sobie nim polatać w COMBAT FLIGHT SIMULATOR 2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 No to wiele tłumaczy. Sądziłem, że to był jednak jakiś rosyjski projekt. Chociaż z kształtów tak nie bardzo przypomina ich konstrukcje... Rosjanie mają swoją specyficzną stylistykę (piękną swoją drogą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 To nie ich stylistyka chociaż fakt , stylistyka rosyjska jest piękna (MIG 1.44 kiedyż cię zobaczę w 1:32). Gdy ludzie usiłowali się dowiedzieć jak wygląda F-117 wiele osób mówiło że wygląd tego samolotu przypomina F-19. Wtedy jakaś szycha (nie pamiętam nazwiska,czytałem o tym) z dowództwa USAF powiedziała:"Chcecie wiedzieć jak wygląda STEALTH? Spójrzcie na model Mig-a 37" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi