Fury Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Witam, tak jak mówiłem, że pojawię się z nowym modelem także jestem Mój nabytek to M48A2/A2C inaczej znany z nazwy M48 Patton. Historię o czołgu można przeczytać tutaj -->https://pl.wikipedia.org/wiki/M48_Patton Model firmy: Revell Skala: 1:35 <---> 24,5 cm. Koszt : 30 euro. Do zestawu dokupiłem również kolor farbki pod nazwą Gelboliv. Mam nadzieję, że model sprawi mi dużo radości przy kompletowaniu go Zapraszam do śledzenia prac jak i również pomocy w razie potrzeby. Kilka fotek niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fury Napisano 12 Lutego 2017 Autor Share Napisano 12 Lutego 2017 Jestem po skompletowaniu całej wanny, następnym krokiem jest składanie kół. dokładnie teraz nie wiem co powinienem zrobić, zabezpieczyć ją przed malowaniem jeśli tak to czym. Jakie macie pomysły na kolorystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi