MWALLO Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Wariacja na Vomagu:) Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Normalnie to nie wiem co napisać i na koniec . Żeby to chcieli robić w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Klasa... i temat... Ps. I pytanie... co to za antena? Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Przerobiłeś poprzedniego czy to nowy?? Klasa model:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 Zatkało mnie. Dla mnie po prostu bomba i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renji Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 Bardzo fajnie, oby tak dalej, jak sie widzi coś takiego to aż chce się robić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi