Marcin1212 Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Witam Tym razem padło na isu od dragona Model sklejony prosto z pudełka, dołożone beczeki (jedna tamiya druga żywiczna) model how to take screenshotscertificity.com host image onlinecertificity.com image sharing sitescertificity.com image hosting 10mb limitcertificity.com image rucertificity.com image hosting servicescertificity.com gif image hostingcertificity.com images uploadcertificity.com photo hostingcertificity.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Ta lina mocno nierealna niestety. Po pierwsze ciężko by było zrobić taką pętlę ciasną przy stalowej linie tej grubosci, po drugie zerwane druty liny też by tak nie sterczały. Błotnik z prawej strony też dziwnie poskręcany. Kolorem pigmentów też raczej się nie wstrzeliłeś. Zbyt jaskrawy ,jakby rdzawo gliniany. Po prostu jest kilka nieścisłości i konsekwencji w wykonaniu. Np zadrapania wokół kilofa ,zaś on sam nieskazitelny.Ten prawy błotnik i lina. Ogólnie ciekawa konstrukcja ale jak dla mnie za mocno zjechany jak na fazę w zasadzie eksperymentalną. Bo przecież seryjnie ich nie produkowano ,bo miały lufy jak nos Pinokia Przepraszam jeśli za mocno pojechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Nie ma co przepraszać Z lina to sam nie wiedziałem czy dawać, zawsze możesz odjac Co do błotnika to dragon się nie popisał i trzeba było dorobić bo wanna miała dziurę nad gaskami A co do pigmetow mi pasują Dzięki za opinnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi