pepik Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Model zrobiony niedawno... od MONOGRAMU Wymaga jeszcze pociągnięcia warstwą lakieru bezbarwnego... Corvette jest malowana pędzlem ale to jeden z ostatnich moich modeli malowanych pędzlem (udało mi się zakupić wreszcie wymarzony aerograf). W prawdzie nie mam jeszcze kompresora i wężyka do aero ale już jakiś postęp jest w tym kierunku Oto jej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 Jak można poskładać wszystko w całość nie malując przedtem karoserii lakierem bezbarwnym?????? Przydało by się trochę światła do tych fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 14 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2008 Już położyłem jedną warstwę lakieru. A karoseria przedtem była żółta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi