adrgie Napisano 14 Stycznia 2008 Share Napisano 14 Stycznia 2008 Witam ! To mój pierwszy in-box ostatniego nabytku Revella Bardzo dobra jakość wyprasek, wgłębne linie podziału blach, jasna instrukcja oraz kalki do trzech wersji : German, Spanish i Raf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 14 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2008 Dokładnie tak jak napisałeś a mi chodziło o trzy kraje Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 14 Stycznia 2008 Share Napisano 14 Stycznia 2008 Mam ten model, nawet Revella tyle że Single Seater. U mnie model na razie stoi sobie bezpiecznie na półce, bo boje się go jeszcze sklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 14 Stycznia 2008 Share Napisano 14 Stycznia 2008 Fajny ten model , revell jak revell ale fajnie . Ja sklejałem ten model ale w mniejszej skali 1;144 bodajze . Kolego Rekon czemu boisz sie sklejac ? Powodzenia w budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi