Kelinorian Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Witam, w końcu doczekałem się Delahaye 135, oto unboxing pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Mam takiego samego w szafie Kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelinorian Napisano 30 Maja 2017 Autor Share Napisano 30 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelinorian Napisano 31 Maja 2017 Autor Share Napisano 31 Maja 2017 w dniu dzisiejszym zrobiłem felgi i nałożyłem na nie opony oraz skleiłem ramę pojazdu aby w najbliższym czasie nałożyć podkład i zabezpieczyć czarnym matem jako zabezpieczenie antykorozyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi