MARIUSZSMÓŁKA Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Witam wszystkich,zachęcony pozytywnymi opiniami na temat tego lakieru postanowiłem go użyć na modelu.Oczywiście kastę potraktowałem podkładem,szlifowanie i dwie warstwy tamiya ts 51.Po nałożeniu super claru okazało się,że powierzchnia jest matowa.Wcześniej używałem lakierów tamiya i humbrol i było ok.Czy robię coś nie tak?PZDRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Jak rozcieńczasz i czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIUSZSMÓŁKA Napisano 11 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2017 levelling thinner,dość mocno bo lakier jest bardzo gęsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Rozcieńczenie 1:4, ciśnienie ok 1 bara i masz ładny połysk. Im większa dysza tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIUSZSMÓŁKA Napisano 11 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2017 Dziękuję bardzo,masz rację.Teraz jest ok.PZDRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi