chipmen Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 mam pytanie dla forumowiczów czy warto jest kupować zestawy np.ciężarówka z naczepą.Czy lepiej jest kupić oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 A dlaczego ma być niewarto? Jeśli model w zestawie z naczepą podoba ci się kup go. Jeśli jednak chcesz skompletować unikalny zestaw możesz kupić oddzielnie trucka i oddzielnie naczepę. Wybór należy do ciebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 16 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2008 właśnie zakupiłem mana z naczepą czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 A jakiego dokładnie Mana zakupiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 adize z naczepą MAN z Naczepą nowa wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 adize z naczepą MAN z Naczepą nowa wersja. dalej nie rozumiem jaki dokładnie model Mana i naczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 chipmen wróć proszę jeszcze do tego tematu i zdradź nam nazwę modelu jaki kupiłeś. Ale jeśli kupiłeś z naczepą to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2008 zakpiłem mana z sunschied triler podobno bardzo prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 17 Stycznia 2008 Share Napisano 17 Stycznia 2008 zakpiłem mana z sunschied triler podobno bardzo prosty Nie podobno tylko tak jest. Ten Man jest modelem dla początkujacych pozniewaz nie ma silnika, skretnych kol, silnika wiec jest uproszczony ale jezeli jest to Twoj pierwszy model to polecam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2008 niestety ale to będzie mój drugi modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 17 Stycznia 2008 Share Napisano 17 Stycznia 2008 A jaki był pierwszy model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2008 magnumka 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 17 Stycznia 2008 Share Napisano 17 Stycznia 2008 Na poczatek miałes brac MANa a pozniej Renault ale to juz Twoja wola ktorego predzej, po MANie polecam Tobie Actrosa Black Edition lub Scanie 164l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi