MeliusManu Napisano 9 Lipca 2017 Share Napisano 9 Lipca 2017 Witam. Po ciekawym i pomocnym wątku dotyczącym malowania AW FK8, pomyślałem że poproszę o podobną pomoc w sprawie samochodu pancernego Lanchester 4x2. Niedługo staraniem Copper State Models ma się ukazać wtryskowy model Lanchestera do którego musimy przygotować kilka schematów malowań i arkusik kalkomanii. A więc : ktokolwiek widział, ktokolwiek wie: Zależy mi na oryginalnych fotkach, lub linkach do takowych, może jakieś dyskusje na forach. Było by super gdyby okazało się, że było jakieś polskie malowanie, ale w/g mojej wiedzy zdobyty przez Polaków egzemplarz nie nadawał się do użytku. Nie interesują mnie kolorowe profile. To często niestety mniej lub bardziej udokumentowane wymysły autora. Zresztą nie ma się co dziwić - materiał fotograficzny z tamtych lat do bogatych nie należy. http://www.tanks-encyclopedia.com/ww1/gb/Lanchester_Armoured_Car.php Za najbardziej przydatne informacje przewidziana jest specjalna nagroda w postaci gratisowego modelu Lanchestera w skali 1:35. Więc jeżeli ktoś, coś, to zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi