Robo Napisano 2 Września 2017 Share Napisano 2 Września 2017 Model przedstawia okręt hiszpańskiej floty pełniący funkcję okrętu desantowego i małego lotniskowca. Dwa okręty tego typu zbudowano dla Australii. Jednostka należy do ciekawej klasy okrętów wojennych coraz częściej budowanych na świecie. Szukałem modelu tego okrętu ,ale chyba tylko firma OH ma go w swej ofercie - w naszym kraju oferty owej firmy nie ma ? Model trafiłem okazyjnie na Allegro - chyba byłem jedynym zainteresowanym dzięki wakacyjnym wojażom "sklejaczy"... FOTY : - zwykłe pudło opasane kolorową rozkładówką ,a w nim kadłub,instrukcja obsługi ,woreczek z małymi częściami ,kalkomania i delikatne blaszki. - kadłub modelu dość ciężki i można sobie zrobić krzywdę nim ... Wiele sklejania nie ma ,ale te blaszki są strasznie wiotkie pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi