bahamut24 Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Witam , Udało się zakończyć kolejne auto . Większych problemów nie było , jedynie klejenie klapy tylnej sprawiało problem . Radzę przed wklejeniem klapy dopasować światła tylne bo trzeba rzeźbić jak klapa z tyłu za nisko siądzie . Malowałem farbami Tamiya , bezbarwny Troton, polerka pastami Tamiya a na końcu wosk Tamiya. Przy okazji modelu testowałem taśmę Scotch blue 3M ( viewtopic.php?f=88&t=56833&start=30) sprawdziła się idealnie , nic nie podciekło i nie zostawia śladów kleju ( zrywałem po kilku godzinach , czasami po 2 dniach ) , biorąc pod uwagę cenę i ilość to dobry zamiennik Tamiya. Model ma kilka niedoróbek ale i tak jestem zadowolony. Zapraszam do galerii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Przyjemny model! Tylko kolor... nie podchodzi mi Ale to oczywiście kwestia gustu i tego co kto lubi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 Czysto złożony model, kolor nie w moim typie ale do wnętrza pasuje, trochę za dużo połysku w środku - o ile fotele mogą być wyślizgane tak cała deska niekoniecznie. Ale to drobiazg. Co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 10 Października 2017 Autor Share Napisano 10 Października 2017 Na zdjęciach wyszło wnętrze takie błyszczące , fakt że mogłem dać jeszcze jedna warstwę matu. Następny Vieśwagen New Beetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 Nie ma się czego czepiać. Myślę że odbiór byłby dużo lepszy gdybyś mu zrobił lepszą sesję foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 12 Października 2017 Autor Share Napisano 12 Października 2017 Sesja na szybko robiona , musze w koncu cos ogarnac z tymi zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Jest ok. Tylko kolor mi trochę nie podchodzi. Mam na stanie garbusa. Chętnie popatrzę na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi