Korx Napisano 15 Listopada 2017 Share Napisano 15 Listopada 2017 X-Wing Fighter Skala - 1:112 Revell Ze w zględu na to, że poległem całkowicie na białym (biały podkład Humbrola okazał się porażką a próba pomalowania go mieszanką białego Vallejo z dodatkiem błyszczącego medium jeszce większą) pomalowane części zostały umyte, psiknięte szarym podkładem i zostaną pomalowane na prawie zupełnie "wymyślone" barwy. Zachowana zastanie oryginalna kalkomania chyba, że nie będzie mi to odpowiadać to być może zastąpię ją jakimś malowaniem. Całość będzie w ciemnych szarościach (podstawowym kolorem będzie Medium Gunship Grey lub Panzer Dark Grey z Vallejo MA ) do tego spróbuję trochę suchego pędzla ze srebrnym i stalowym. Mam też kilka washy z Lifecolor więc zobaczę, czy uda się całość jakoś sensownie przy ich pomocy nieco pobrudzić... Zdjęcia robione ajfonem ale linkują do mojego Flickra ze zdjęciami w pełnej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korx Napisano 22 Listopada 2017 Autor Share Napisano 22 Listopada 2017 Zostało jeszcze trochę malowania i kilka części. Finalne zdjęcia zrobię aparatem bo te mają dramatycznie przekłamane kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korx Napisano 25 Listopada 2017 Autor Share Napisano 25 Listopada 2017 Jeszcze wash i R2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korx Napisano 24 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2017 Gotowy na podstawce z Tie Fighterem ;) https://flic.kr/s/aHsmcnAfXD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi