Miecioiwino Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Oto mój pierwszy czołg a zarazem pierwszy model jaki wykonałem ma ona jakieś hmmm jakiś rok Oceniajcie, jestem ciekaw co powiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 ty no nie no jak to pierwszy twój model to naprade ładny a co do malowania to aerografem? jeszcze raz model bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Ładnie jak na pierwszy model, bardzo ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 jak na pierwszy model to nieźle posługujesz się aerografem.. pewnie zaraz koledzy mi zarzucą, że się jak zwykle czepiam ale.. -właz dowódcy przyklejony jest odwrotnie :] to co widać powinno być wewnątrz :] -gąski wydają się nie pomalowane tylko zostawione w kolorze wyprasek i lekko potraktowane aerografem przy okazji malowania kół -na feiflach widać ślady łączenia form - do malowania modelu radzę zdejmować wieżę bo potem wychodzą niepomalowane kawałki w trudniej dostępnych miejscach -jeżeli robisz model ze sztywnym zawieszeniem to łatwiej zrobić podłoże które dopasuje się do niego kształtem - w tym przypadku koła czołgu lewitują nad torowiskiem a nie załamują się po najechaniu na szynę i to by było na tyle w związku z samą obróbką modelu :P przydał by się jeszcze wash, liny chyba zbyt się świecą, nie jestem pewien czy w tym malowaniu czołg nie powinien mieć innych osłon na wydechy, zdemontowane filtry przeciwpyłowe, błotniki proste zamiast ryflowanych łamanych.. resztę znajdą koledzy.. fajnie jest, witamy na forum, na pewno znajdziesz tu sporo informacji jak udoskonalić ten i następne modele.. czekamy na relacje z następnych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecioiwino Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2008 dzięki co do malowania aerografem to duzo trenowałem na modelu próbnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi