Marek Świderski Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Casanowa Napisano 3 Lutego 2008 Share Napisano 3 Lutego 2008 Taaaa Ten Model naprawde jest dobry. Ja swojego mam zamiar przerobić na Howka 200. Troszke mnie czeka przy jego modelowaniu. Częściowo bede musiał się oprzeć o zestaw Howk-a T.1 no ale co zrobić. Ja mam zamiar wpakowac wnęki i mechanizacje skrzydeł z CMK a kokpit zrobic w własnym zakresie + fotele z Pavli. Marku, kiedy się zabierasz za Howk-a??? miło bedzie go zobaczyć w Twoim wykonaniu Pozdrawiam Bercik z IPMS Silesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 3 Lutego 2008 Autor Share Napisano 3 Lutego 2008 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Casanowa Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 NeOmega to ładny zestawik, ale ja go oglądałem to jakos mnie nie powalił swoim wykonaniem, zresztą tak samo jak zestaw do Mirage F1 w 1/48. Po ogledzinach w Pradze tego pierwszego zestawu postanowiłem oprzeć się na swoich umiejetnościach i troszke PoZiobrować Choć przyznam sięże jak bym się oparł na tym zestawie to napewno łatwiej było by to podtiuningować i wyprowadzić na ludzi (znaczy sie kokpit ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 Fajne te HUDy NeOmegi... W swoim Hawku będę musiał posiłkować sie blachami od F-18D... a i tak pewnie tak ładnie nie wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi