adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Jak wcześniej mówiłem moja scania mi spadała z szawki scania jak mi spadła to była rozwalona na kawałki ale na szczęście mi się udało ją skleić a tu skutek upadku siodło zerdzewiało bo zapomniałem przesmarować model jest troche zakurzony nawet nie trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Bardzo fajny model, choć powinieneś go trochę wyczyścić . A co stało się z twoją szafką, że aż 2 trucki ci spadły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 Bardzo fajny model, choć powinieneś go trochę wyczyścić . A co stało się z twoją szafką, że aż 2 trucki ci spadły ? sam nie wiem teraz już dam nie trzymam samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 No jak po wypadku to nieźle trzyma sie kupy , wystarczy odnowić kaste , bo wyglada jakos porysowana i brudna . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi