adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 witam ten model tez mi spadł z szawki i też był rozwalony na małe kawałki też mi się udało go skleić a to fotki : tu mi się koło oderwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 To tez nawet udało Ci sie przywrocić do życia , lecz bez koła nigdzie nie pojedziesz :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 To tez nawet udało Ci sie przywrocić do życia , lecz bez koła nigdzie nie pojedziesz :P . próbowałem wszystkiego najpierw przykleiłem ale za chwilę się oderwała później spróbowałem przykleić kropelką i stopiłem plastik i się trzymało dosyc długo jak nie ruszałem ale jak chciałem zrobić zdjecia do mi sie koło oderwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Znam ten ból , teraz 2 koła od actrosa po wypadku sie oderwały , razem z kawałkami mostu , bedzie jadka z klejeniem tego . P.S. Te kalkomanie co masz na manie to są w zestawie z manem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 P.S. Te kalkomanie co masz na manie to są w zestawie z manem ?? Tak te kalkomanie były razem z zestawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi