asc_driver Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Mój najnowszy nabytek buda srodek szyby podwozie i fele zawias i reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Fajna hondka ile za nią dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 19 Lutego 2008 Autor Share Napisano 19 Lutego 2008 75zł+koszt przesyłki(9zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 A kupiłeś ją na allegro czy w jakimś sklepie modelarskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 19 Lutego 2008 Autor Share Napisano 19 Lutego 2008 allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Nom fajny modelik , gdzies na forum jest taka niebieska z białymi felami w galeri , bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 No cena jak za taki model to nawet wysoka, a mozna wiedziec jaka to jest skala tego modelu???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Jak dobrze widze to 1/24 , 1/25 . Cena mi sie wydaje jak na model nie jest wysoka , pozatym ładny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Ładny modelik też miałem na niego chrapkę ale wybrałem coś innego coś bardziej nimieckiego (chociaż nienawidzę niemieckich samochodów a kocham japońskie maszynki) pozdro ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi