FADER Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 Nie jestem znawcą uzbrojenia współczesnych samolotów dlatego mam pytanie o konfigurację podwieszenie. Chodzi o F/A-18 F wersja wczesna z VFA-103. Myślę o podwieszeniu go takowym zestawem symetrycznym jesli chodzi o skrzydła - Końcówka skrzydła AIM-9X taki mam w zestawie. - belka III 2x AIM-120B Na LAU-115 z dwoma wyrzutniami LAU-127 - belka II AGM-88 na LAU 118 - belka I pusta a kadłub - podwieszenie boczne - w zestawie mam zasobnik nawigacyjno-celowniczy AN/ASQ-228 (Chociaż nie jest chyba konieczny), oprócz tego z tego co poczytałem mogę tam dać tylko kolejnego AIM-120 wiec zostawił bym jedną stronę wolną. - Belka Środkowa - pusta. Czy taka opcja jest sensowna i w miarę realna. Czy potrzebuję jeszcze jakiegoś innego zasobnika w związku z AGM-88 Od razu zaznaczam, że nie znalazłem zdjęcia w takiej konfiguracji. Myślę o takiej ponieważ, ją posiadam z wyjątkiem LAU-115, ale z tego co widziałem i tak będę musiał kupić razem z LAU-127. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi